Op deze website vindt u een grote diversiteit aan foto's.

Van landschappen en mooie luchten tot macro opnames. Van gewone foto's tot foto's met een creatieve twist.

Ik probeer u de schoonheid van de dingen te tonen via een wijdse blik maar ook in detail, vastgelegd vanuit mijn gevoel en intuïtie.

Wees welkom om de wereld door mijn ogen te bekijken en hopelijk ziet u iets wat u bevalt.

Bestellen van een foto of fotobestand is mogelijk. Laten afdrukken kan op diverse materialen en in verschillende maten. Alle foto's hebben een code. En bij  iedere foto is een mogelijkheid tot reageren. Vul bij interesse voor- of vragen over een foto het contactformulier met benoeming van de code van de foto in, en ik neem zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Er worden regelmatig nieuwe foto's aan de site toegevoegd, ook zullen er af en toe oudere foto's verdwijnen dus wilt u bestellen wees er dan op tijd bij.

Tot slot nog even dit: Een berichtje in het gastenboek vind ik altijd fijn. Laat me gerust weten wat u van deze site en mijn foto's vindt. Ook als u tevreden bent over een product of service of als u bruikbare tips heeft, lees ik dat graag terug in een reactie.

Veel plezier op deze site.

 

Op alle foto's geplaatst op deze site rust copyright. Voor het gebruik van een foto of meerdere foto's voor publicatie dient vooraf toestemming te worden gevraagd en afhankelijk van het gebruikte medium en de eventuele oplage hiervan dient er voor het gebruik van de foto betaald te worden en is bronvermelding vereist. Zie bestelpagina of neem contact met mij op via de contactpagina voor nadere afspraken.